Küldetésünk

Kedves nyitott Érdeklődő!

Hosszú út és tapasztalatsor után úgy érezzük, hogy van küldetésünk az „ember” felé, aki mint útkereső, testi, lelki, szellemi, önismeretre, tapasztalatra vágyik és szánja el magát.

Ezért létrehoztunk egy olyan egyedülálló komplexumot, ahol a test, a lélek és a szellem a maga “Szent Háromságában” hangolódhat.

Egészségközpont?
Igen.

Mert utazásunk során elérkeztünk ahhoz az útkereszteződéshez, ahol megértettük semmi nem olyan fontos ebben az életben, mint hogy megismerjük Önmagunkat. Megismerjük kik is vagyunk mi valójában, megismerjük hogyan is működünk! Megértettük azt, hogy mi vagyunk a felelősek azért, ami az életünkben jelen van. Megértettük, hogy óriási lehetőség az, ami a kezünkben van a saját testi és lelki gyógyulásunk terén. Felismertük, hogy mindannyian magunkban hordozzuk az Öngyógyítás csodálatos képességét, csak eddig nem voltunk ennek tudatában. Ezért olyan természetgyógyászokkal, orvosokkal és segítőkkel dolgozunk együtt, akik hasonlóan értelmezik a létezést és Önmagukat adva mindent megtesznek a pillanatban, hogy önismeretünk beteljesedhessen! Bármelyik pillanat magában hordozza azt, hogy az adott gyógyító alázattal, szeretettel felajánlja más gyógyító társával való megtapasztalást az önismeret és a mielőbbi gyógyulás továbblépése érdekében! A dicsőség, ha lehet ezt a szót itt használnunk, a hozzánk fordulóké, mert bíztak Önmagukban és Bennünk. Mert gyógyulni akarnak és mi ennek részese lehetünk. Mert hiszünk abban, hogy az önismeret és a tudatosság elvezet minket ahhoz a ponthoz, ahonnan felszabadult minőségi életet élhetünk. Mi csak támogatunk mindenkit ezen az úton!

Idén megnyílt debreceni, hasonlóan hármas tagolású központjaink mellé 2014-2015 során továbbiakat is nyitunk: Nyíregyházán, Miskolcon, Szegeden, Pécsett és Győrben.

Legyen munkatársunk!
Legyen vendégünk!
Legyen a barátunk!

Szeretettel Várjuk

A Bijó Munkatársi Csapata

Comments are closed