Bodnár Nóra

Hogy minden napja vonzó legyen!

Nemcsak Nőknek! 40 éve a divat, a szépség, az egészség és a környezettudatosság világában élek és tevékenykedem. A BIJÓ Központban szívesen fogadom Önt elsősorban a szépségipar professzionális termékkínálatával, bőranalizálással, tanácsadással, aktuális praktikákkal. Az általam forgalmazott termékek egyénre szabottak, garanciával bírnak, hagyományos kereskedelemben nem kaphatók.

JAFRA COSMETICS USA: 60 éve Kaliforniában (Malibu) indult útjára a méhpempő extra felhasználásával. Azóta számos világszabadalommal, minőségi garanciával rendelkezik több mint 300 féle bőrápolási- és dekor terméke. 2006 óta a termékek zöme az AYURVEDARA épül, INTELSHIELD komponenssel rendelkezik.

DERMACELL SWISS: 10 éve orvosi kutatásoknak köszönhetően egy szabadalmazott hideg eljárással tiszta, bioaktív, épp hármas hélix szerkezetű collagen kifejlesztése után került az Európai piacra a FIATALSÁG ELIXÍRJE. 25-30-év felett mindenkinek ajánlott, mert a collagen háztartást hivatott újra aktiválni arcon, testen egyaránt.

COVERDERM: 80 éve egyedülálló fedő és gyógyító kozmetikumok a láthatatlan make-up látható szépség jegyében. HYPOALLERGEN termékek, bőrgyógyászok, sminkmesterek ajánlásával, hogy minden amit nem szeretnénk bőrünkön láttatni, azt a nap 24 órájában fedje, ápolja teljes biztonsággal.

DE NOYLE’S: Professzionális, mintegy 50 féle arc- és testkezelő program. A termékskála 80%-a PARABE és KEMIKÁLIA mentes. Minden bőrtípust kielégítő választék szakembereknek és általuk a lakosságnak is, hogy a szalonkezelést otthon is tudja folytatni.

BEE PURE: Új trend a szépségiparban, mellyel Ön is kényeztetheti bőrét. MANUKA MÉZ, tiszított MÉHMÉREG és ARANY szérum ORGANIKUS INNOVÁCIÓJA. A természetes ANTI BOTOX hatás három termékben!

DXN GANODERMA: Ön milyen kávét fogyaszt? Kóstolja meg az egészséges, lugosító, gyógyhatású ganoderma termékeinket. Az egész szervezetet, fizikai és szellemi állóképességet optimalizálhatja már napi 2 adag kávéval. Napi +100 Ft az egészség megőrzéséért!

VIXI: Kiváló minőségű, kedvező árú MIKROSZÁLAS termékek, környezetünk, háztartásunk vegyszermentes tisztasága érdekében. Ha Önnek fontos a praktikum, a vegyszermentes ragyogás és az idő jó beosztása, – ezzel a termékcsaláddal valósítsa meg!

Figyeljen szépségére, egészségére és környezettudatos életére. Segítek, ha Ön igényt tart rá!
Bodnár Nóra: +36-30-9854-299, bodnar.nora22@gmail.com, vagy facebook-on.

Comments are closed