Papp Adél

A kineziológia segít a testi, lelki és érzelmi egészséged megőrzésében, az öngyógyítás folyamatában, személyiséged fejlődésében. Segít a betegségek mögött álló lelki okok feltárásában, életminőséged javításában, képességeid, készségeid fejlesztésében.
Az életünk során – egészen fogantatástól – számos negatív hatás ér, melyek stresszt okozhatnak. Ezek blokkok formájában elraktározódnak és később testi, lelki tünetekként jelentkezhetnek. Testünk, lelkünk kisebb jelek, fájdalmak formájában üzen, hogy valami nincs rendben. A testünk üzenetei megfejtésre várnak, ebben a kineziológiai izomtesztelés nagyon sokat tud segíteni.
Amikor először találkozunk, beszélgetünk egy kicsit magáról a módszerről, megmutatom, hogyan működik az izomtesztelés, majd a jelenben fennálló problémádról. Megfogalmazunk egy pozitív célt, min szeretnél dolgozni, min szeretnél változtatni.
Ezután izomteszteléssel megkeressük azokat az életkorokat, amelyekben a jelenlegihez hasonlót éltél át. Megkeressük azt, hogy mit tanultál meg akkor, és milyen minták rögzültek, amelyeken most már szeretnél változtatni. Nem biztos, hogy tudatosan emlékszel, de a testünk igen, ezért nagyon jó az izomtesztelés, mert ezáltal az információ előhívható.
Az oldás beszélgetés jellegű. Kérdésekkel, képzelettechnikát alkalmazó gyakorlatokkal segítjük a régi stresszhelyzetek megértését, átírását, a rögzült hitrendszerek oldását. Vannak korrekciók, amelyekkel a negatív stresszt csökkentjük.

Az oldás hatásra másként kezdünk gondolkozni, az addigi rögzült hitrendszerek meg tudnak változni, új lehetőségek nyílnak, pozitívabban tudunk állni mindenhez.
Előre nem lehet megmondani, hány oldásra van szükség, igazából mindenki egyénileg döntheti el, hogy az adott javulás elegendő-e, vagy még szeretne dolgozni. Általában egy-egy oldás is sokat segít, de lehet, hogy 3-4 alkalomra van szükség. A kezelések között általában 2-4 hétnek kell eltelnie.
Egy oldás kb. 60-90 percig tart.

A stresszoldás nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést. Az oldások kizárólag további támogatást szolgálhatnak. Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert. Az oldások alkalmával a kliens energetikai rendszerére irányulnak az alkalmazott módszerek, technikák, segítségükkel aktiválom szervezete öngyógyító folyamatát, hogy a testi-lelki-biokémiai egyensúly ismét helyre álljon.

Gyerekeknek

A gyermekek sokkal hamarabb képesek változásokat elérni. A kineziológia az Ő esetükben is hatékonyan alkalmazható. Az oldás hatására nő az önbizalmuk, segíti a gyerekeket, hogy elmúljanak a félelmeik, szorongásaik, megnőjön a biztonságérzetük, könnyebben tudjon kapcsolatokat teremteni, beilleszkedni, megőrizve nyitottságát.
Csecsemőkorban, illetve általában a gyermek 6 évesek koráig az édesanyával dolgozunk, de körülbelül a 4 éves korú gyermekek már együttműködnek. Az idősebb gyerekekkel önállóan dolgozunk.
Brain Gym kineziológiával is dolgozom, mely a tanulási problémákkal küszködő gyerekeknek-felnőtteknek segít rengeteget. Koncentrációs problémák, írás, olvasás, szövegértés matematika készség-képességek fejlesztése, rengeteg játékos feladattal.

Theta Healing

A Theta Healing gyors, hatékony és forradalmian új energetikai gyógyítási mód.
A tudatos théta állapot fenntartásával hozzáférhetünk a tudattalatink tartalmához, meg tudjuk változtatni a hitrendszereinket, érzéseinket, szokásainkat, viselkedésmintáinkat, amelyek nem szolgálják, vagy éppen gátolják jelenlegi életünket, ezáltal akadályoznak a továbblépésben.
A Théta segítségével:
• Beazonosíthatjuk mélyen gyökerező problémáinkat
• Kitörölhetjük blokkjainkat
• Megváltoztathatjuk önkorlátozó hiedelmeink programját
• Átalakíthatjuk félelmeinket, haragunkat pozitív mintákká
• Energiaszintünket növelhetjük
• Bőségben és jólétben élhetünk.
Négy szinten történik a hitrendszerek oldása, semlegesítése:
Alapszint: a fogantatástól napjainkig történt események
Genetikai: amit az őseink hittek, és a génjeinkben van, ezek az információk a DNS-t körülvevő morfogenetikus mezőben tárolódnak
Történelmi: csoporttudatosságok, az emberiség összes megtapasztalása: szólások, babonák, közmondások, amelyek élnek a köztudatban
Lelki szint: a legmélyebb szint, ide temetjük a legnagyobb fájdalmakat, pl. gyász
A Theta Healing során théta tudatállapotban az Univerzum legmagasabb rezgéséhez kapcsolódunk, megkeressük, elengedjük az önkorlátozó hitrendszereket, majd letöltjük és megtanítjuk a hiányzó érzéseket, ezáltal újrateremtjük a valóságunkat.
Amikor a konzulens thetában van, a kliens is automatikusan théta állapotba kerül. A konzultáció során végig tudatos állapotban vagyunk, minden mozzanatnál szükséges a kliens beleegyezése, mindent- változást, letöltést-engedélyzeni kell.
A thetaHealing tecnikával gyorsan azonosíthatók a hitrendszerek, azonnal elengedhetők, így azonnali változáshoz vezethet.
Milyen területeken alkalmazható pl.
• Fizikai betegségek
• Fóbiák, félelmek, szenvedélybetegségek
• Harag, neheztelés, traumák, negatív érzések elengedése
• Magabiztosság
• Ideális életkörülmények megteremtése

Tanulmányaim:
One Brain kineziológia –oktatói szinten
Brain Gym kineziológia
Theta Healing konzulens
Család-és rendszerállító terapeuta
Belső utazás
Bach virágterápia
Természetgyógyászat
Kineziológia
Byron Katie önmunka
Új germán medicina
Agykontroll
Metafizikai pszichoterapeuta-folyamatban

Rendelési idő

Hétfő és péntek egész nap.
Telefonos egyeztetés:
0670/ 362-22-92

Comments are closed