Pozsgai Katalin

AKUPRESSZÚRA

 

Pontmasszázs mely szervezetünk energiaszintjének felborult egyensúlyát kezeli. A Hagyományos Kínai gyógyászatban az emberi szervezetben 12 fő és 8 mellék  meridiánt különböztetünk meg. Ha a meridiánokban szabadon áramlik a csí (energia, életerő) akkor az ember egészséges. Ahol a csatornákban elakadás, eltömődés van, betegség alakul ki.

Akupresszúra, mint természetes gyógymód alkalmas fájdalomcsillapításra, általános nyugtató, feszültség oldó, jó közérzet fokozó immunrendszer erősítő.  Együtt alkalmazható talpmasszázzsal és fülreflexológiával .

 

 

TALPMASSZÁZS

 

Elsődleges szerepe az egészség megőrzése, fenntartása, valamint a kialakult betegségek helyre állítása. Olyan természetes gyógymód, mely támogatja, erősíti a szervezet öngyógyító erejét.

Célja: az energetikai egyensúly helyreállítása, immunrendszer erősítése, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, stressz oldás. Jól kombinálható más alternatív gyógymódokkal és a hagyományos orvoslással is.

 

LÉLEKHANG

 

A lélekkel foglalkozó különleges módszer melyhez egy ingát és egy speciális táblázatot használunk.

Oldja a tudatalatti blokkokat, a régmúlt és jelen életünk negatív energia mintáit tisztítja. Gyors és hatékony módszer az egyén lelki, szellemi  és fizikai problémáinak oldásában.

 

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

+3630 739 41 18

  Pozsgai Katalin

 

Comments are closed