Zákány Norbert

Zákány Norbert vagyok. Elsődlegesen jóga és pilates oktatónak vallom magam, de a munkamódszerem része, hogy minden technikát további módszerekkel, szervező elvekkel egészítek ki, hogy azok még inkább igazodjanak a civilizációs problémákhoz, legyenek azok testi vagy lelki eredetűek. Végletekig hiszem, hogy egy módszer önmagában nem elegendő, így az elmúlt években folyamatosan képeztem magam, hogy minél több iskolarendszert megismerjek.
Ha szeretne rendszeresen mozogni, de nem szereti a hangos, „ugrálós”, nagy létszámú órákat. Vagy ha hátfájással küzd akkor keressen bizalommal és csatlakozzon hétfőtől péntekig 08.00 és 20.00 között tartott óráimhoz előzetes időpont egyeztetés után. A foglalkozásaimon maximum 4 fővel dolgozom egyszerre. Így kellő oktatói figyelem és korrekció mellett fejlődik mindenki erőnlétének, időbeosztásának leginkább megfelelő csoportban. Természetesen lehetőséget biztosítok egy fős magánórán való részvételre is. A foglalkozásaim könnyed hangvétele miatt kortól, nemtől, erőnléttől függetlenül ideális mindenki számára, aki igényes, tudatos, változatos, eredményes mozgásélményt keres.
A képlet egyszerű. Azt tanítom, amiben hiszek és amiről meggyőződésem, hogy jó a vendégnek. Az alakformálásnak, testtartásjavításnak igenis van intelligens és biztonságos, ízületkímélő alternatívája.
További részletek, aktualitások, árak, órára való bejelentkezés, program leírások, … a honlapon: www.zakanyfitness.hu

 

Comments are closed