Rólunk

Hosszú út és tapasztalatsor után úgy érezzük, hogy van küldetésünk az “ember” felé aki, mint útkereső: testi, lelki, szellemi önismeretre, tapasztalatra vágyik és szánja el magát.

Ezért létrehoztunk egy olyan egyedülálló komplexumot, ahol a test, a lélek és a szellem a maga “Szent Háromságában” hangolódhat. 

Energia központ? 

Igen. 

Mert utazásunk során elérkeztünk ahhoz az útkereszteződéshez, ahol megértettük, semmi nem olyan fontos ebben az életben, mint hogy megismerjük Önmagunkat. Megismerjük, kik is vagyunk mi valójában, megismerjük, hogyan is működünk! 

Megértettük azt, hogy mi vagyunk a felelősek azért, ami az életünkben jelen van. Megértettük, hogy óriási lehetőség az, ami a kezünkben van a saját testi és lelki gyógyulásunk terén. 

Felismertük, hogy mindannyian magunkban hordozzuk az Öngyógyítás csodálatos képességét, csak eddig nem voltunk ennek a tudatában. Sokkal egyszerűbb volt másokat okolni, mások teljesítményétől várni a “csodát”, a gyógyulást, a felszabadulást, a boldogságot… 

Ennek a felismerésnek a gyakorlati megvalósításához, olyan természetgyógyászokat, orvosokat és segítőket választottunk, akik hasonlóan értelmezik a létezést. Önmagukat adva, mindent megtesznek az adott pillanatban, hogy az Önismeretük beteljesedhessen! 

Bármelyik pillanat magában hordozza azt, hogy az adott gyógyító alázattal, szeretettel felajánlja más gyógyító társával való megtapasztalást, az Önismerete, az Ön mielőbbi gyógyulása, továbblépése érdekében! 

A dicsőség, ha lehet ezt a szót itt használnunk, a hozzánk fordulóké, mert bíztak Önmagukban és bennünk. Mert, gyógyulni akarnak és mi ennek részesei lehetünk. Mert hiszünk abban, hogy az önismeret és a tudatosság elvezet minket ahhoz a ponthoz, ahonnan felszabadult, minőségi életet élhetünk. 

Mi csak támogatunk mindenkit ezen az úton! 

Legyen a munkatársunk! 
Legyen a vendégünk! 
Legyen a barátunk! 

Szeretettel várjuk! 

A Bijó munkatársi csapata

 

Comments are closed