Kronobiológia

Kronobiológia

 

Sokszor kérdezzük, hogy „Miért viselkedek így?”, „Miért vagyok ilyen?”.

Fontos megismerni a tulajdonságainkat, hogy milyenek is vagyunk valójában. Ezáltal tudunk békében élni önmagunkkal, nem harcolunk a megváltoztathatatlannal szemben és jobban ki tudjuk használni képességeinket.

A születési dátum adataiból kiszámítható, hogy milyen fizikai, érzelmi és intellektuális tulajdonággal születtünk és hogyan lehet ezeket a képességeket a leghatékonyabban használni.

 

Bővebben…

A kronobiológiai pszichogenetika egy 1970-es években született tudomány. Orosz tudósok alkották meg a teljes rendszert.

Születésünk dátumából (év, hónap, nap) kiszámítható egy személy fizikai, érzelmi és szellemi tulajdonságai, amellyel született, hiszen nem véletlen, hogy valaki csendesebb vagy harsányabb, ki tudja mutatni az érzelmeit, vagy elfojtja. Ezek a tulajdonságok változhatnak a neveltetés, kulturális, szociális környezet, tanulás és tapasztalás hatására 15-50% mértékben.

A kronobiológia egy csodálatos önismereti módszer, melynek segítségével jobban megértjük önmaguk és a környezetünkben élők működését, valamint azt, hogy mit tehetünk azért, hogy harmóniában élhessünk a családban, a munkahelyen, az élet egyéb területein.

Az elemzés díja: 12 000 Ft.

Bővebb információ:

Asztalosné Csordás Krisztina

+36 30 303 7639

olajfagyogyaszat@gmail.com

 

Asztalosné Csordás Krisztina

Comments are closed